vilken dag?

haha ja, man blir litte smått dagvilsen när man jobbar natt =)
En mycket trevlig helg iaf, Grattis på dagen i fredags med mycket roligt sällskap..synd bara att mitt humör inte gick upp förän han kom med groggen..tänk att vissa dagar går det bara inte förän man får i sig lite gott och med trevligt sällskap =) Äntligen tog jag mig hem till henne också =) det var 1000år sedan sist, och så fick jag prata med min "date" till nyår också om färg på skjorta och klänning =) Så att han inte kommer i rosa och jag i rött..haha hade varit snyggt =P

Nu är det dags att göra iordning allt inför nattens arbete. Å imorn blir det inge sova av förän till kvällen..Slutar 7 imorn bitti, möte med soc vid 9 för extra hjälp en månad eftersom akassan strular som vanligt och sen psykologen vid 2 och sedan hämta Lillen =)) mammas älskling..saknaden är stor..känns som jag inte sett han på ett år, men var ju ändå och sa hej i lördags hos hans faster iaf =)

pussokram

sådär ja =)

haha ja då var den daten avklarad. En mycket trevlig kväll men inte riktigt i min smak =) men det var kul att prova iaf, det hade ju kunnat vara prinsen ;) haha..han kommer nog till slut..

Mår inte bra än känner mig skum, men hoppas på lite mer relaxt ikväll. Ska ut med en underbar människa ikväll, han bjuder på mat och alltid ett gott humör =) Det var länge sedan sist så jag ser verkligen framemot det!!

saknar min son!!!! jag tror att jag blir gaaalen!!! Känns som att han varit borta i ett år eller nått...ska snart ringa och prata med honom =)

I tisdags hörde jag en röst och ett tonläge jag inte har hört på lääänge...vänligt och glatt =) Det kändes bra faktiskt...och det glädjer mig också.

Imorn är det soc möte klockan 15...det kommer att gå bra, men tycker inte om att gå dit..jobbigt fast att man vet att man har rätten på sin sida..

trevlig kväll =)

pussokram

neeervöööös


Galet, usch och fy...mår inte bra alls, känner mig inte helt 100%. proppat i mig alvedon iaf...Vill verkligen gå på den här blindedaten..men är så nervös att jag döööör...ska bli kul, spännande men också läskigt!!!

Usch, vet inte när jag var såhär nervös sist..hehe..har tänkt att avboka hela dagen, men vill verkligen gå..och vill verkligen inte dissa..eller få honom att tro att jag backar ur..Hoppas på en trevlig kväll iaf, blir ett glas vin och sen hem i sängen för imorn är det dags att jobba igen =)

Önska mig lycka till =)

pussokram

Hemma.

Så var man hemma efter dagens arbete, fick redan ny tid för nästa inhopp. redan på torsdag fm =) bra med pengar, det gillar jag =) Sen kanske det blir på fredag, beror lite på..och kanske nästa lördag =) sen har jag ju 2 nätter att vandra framför mig också. Gick bra idag iaf, lite drygt att följa med på intro. Man känner sig mest ivägen. Sen kan jag ju stället sedan i somras också.

har köpt en flaska vin till Desperate Housewives ikväll, som jag ska titta på hemma hos vännen min =) Jag är barnledig denna vecka så då blir det min tur att åka dit =)

Stora lillasyster här nu innan hon ska till jobbet, sen kommer lilla lillasyster och sover med mig i natt igen.

pussokram

Jobba.

Hej hallå eller tittut =) vilket som..

Nästan nyss kommit hem från första dagen på gamla jobbet =) Trött, men det är skönt. Jobbade natt där hela sommaren och går intro 2 dagar nu för att lära mig dag och kvälls rutiner också =) Första kvällen gjord, och det känns toppen! Dags att hoppa i säng för börjar kl.8 imorn bitti igen..jobbar dock bara till 1 men att gå upp så tidigt och vara på plats är jag inte direkt van vid.. Lillens kusin kom och hämtade honom idag..han är fortfarande inte bra i magen =( och "pappa" ringde nu under kvällen och vill veta hur han ska bete sig eftersom prinsen skriker i panik och slår på pappa..vet inte vad jag ska säga, vet inte hur jag ska hjälpa..kanske ändå bäst att vara med pappa på helgerna enbart, iaf tills han får sin lägenhet..Han mår verligen inte bra av allt detta hattande fram och tillbaka..och hur ska han kunna känna sig trygg och hitta sig själv hos pappa, när inte ens pappa vet var han är och hur han står??(som han själv säger då).
Jag uppskattar verkligen kusinens hjälp idag!! Men det kanske inte är rätt tid, det vore nog bättre att vara hemma med pappa nu när läget redan är så ostabilt som det är..han ska nog få vara med mamma några timmar på onsdag iaf om han inte är så kry att han kan gå på dagis..Vill verkligen inte bli uppringd imorn och höra samma panikskrik från mitt hjärta..det gör ont!

har iaf tvingat lillasyster att sova med mig i natt =) vågar inte sova själv =P Så nu ska jag joina henne i sängen och titta på 3e avenyn =D

God natt..sleep tight
pussokram

And here we goes again

 Då var det dags att ta fram skölden att försvara sig med igen då..suck..förhoppningsvis inte..lillen är dålig i magen och då är det ingen idé att lämna på dagis imorn. För efter första gången imorn bitti kommer dom ringa iaf, och be honom att hämta honom. Försökte förklara det och säga att eftersom hans vecka börjar imorn, får han vara hemma i vård av sjukt barn. Men oj vet ni..han kan inte för att han redan har så mycket frånvaro??!! hur nu det gick till när han sköter sig så bra?! Jadu, jag är inte förvånad..Ne för nu förstår ni har han då varit och tittat på lägenheten som han först sa att han sket i, och sen har han skrivit kontrakt..men det är ju 2 fråmvaro dagar på snart 3 månader?! Så att vara hemma i V.A.S.B borde ju då inte vara något större problem.  Historiebitarna passar liksom inte riktigt..Hans mamma då som jämt är hemma och ledig, varför vågar han inte be henne om hjälp? Vad är han rädd för?
Sen ska han ju då den här månaden också ha pengar av barnbidraget fast han inte haft honom varken halva tiden, ändrat dagis timmarna eller gett tillbaka sin sons kläder?! Nått som inte heller går ihop..Sånt där vi får ta upp på mötet på fredag, och förhoppningsvis kan han lyssna på dem iaf..för uttrycker jag mig och försöker förklara är jag bara en idiot..orkar inte höra det mera..Så hans kusin ska komma och hämta imorn på fm, tror jag iaf..hann inte fråga tiden innan han kasta på luren i örat på mig..Och henne har jag messat men utan något svar..Det blir nog till att söka nattis snart så att jag vet var jag har min barnvakt..

Imorn em/kväll är det jobba som gäller, och på tisdag är det jobb på morgon/fm (desperate housewives kväll också såklat!!)  =)
onsdag min KBT och Blindedate..hihi..nervigt men spännande =)
torsdag, inget bestämt ännu..men jobb förhoppningsvis =D eller en fika kanske =P
fredag, soc möte och sedan kalas =)

pussokram

Vilken heelg =)

blev inga mer spyor och heller inget möte..eftersom dom där uppe på kontoret är rädda för magsjukan och han den andra hade tenta. Så han frisknade på sig och vi åkte hem till min käre vän =) bakade pepparkakor med hennes dotter =) drack glögg, inget för barnen dock. Vi provade årets nyhet Saffrans glöggen, mycket god =D lakrits glöggen var dessvärre inte en hit. Jag tyckte att den var god, men smaken av glögg var långt borta! Alla mådde prima och vi hade en toppen kväll, barnen badade i dryt 2 tim, hahaha min lilla skulle lära sig att blåsa såpbubblor, höll den för nära munnen och när han väl pratade kom bubblorna ur munnen på honom ist =) vi garvade så att vi höll på att dö!!! Han såg ut som en tecknad seriegubbe =)
Sen på natten spydda han igen..skit skumt!! Så vi avvaktade busborgen, men ingenting mera kom..så jag börjar tro att mammas bebis börjar bli för stor för vällingen =( så nu blir det halva måttet av vällingen och mera smörgås till kvällsmat ist..och när mina 2 paket här hemma är slut, så är det slut =) Hoppas att det går bra också =)
Så vi åkte till Busborgen iaf sen och hade skiiiit kul!! Stora som små =D 2 tim av fullt ös och sen somnade min lilla på 2 röda utan varken napp eller gose i bilen på G hem !! Han sov en liten stund och sen kom hans nya kompis hit för att sova med oss i natt =)
Vi hade en toppen kväll med mys av musse pigg, chips, ostbågar och pizza =) mormor bjöd på pizzan och höll oss lite sällskap. Vi dansade, sjöng och spelade instrument =9 och byggde tågbana =)
Sedan somnade dom små liven i hans rum som änglar =) det trodde jag aldrig!!
Sova till 8 i morse fick vi alla göra också, underbart. Så har vi myst med välling frukost och nalle puh och handy many =) dags för att sova lite middag och senblir det bada av med maten strax därefter, fiskbullar och potatis =)

pussokram

en lååång natt

usch usch usch

Nog för att han var lätt att få och somna igår, han tog till och med eget initativ på att läsa bok för att sen säga god natt. Han vet att efter boken på kvällen så är det sängen som gäller, underbarast! Igår tog han även sin mamma med charm, vi satt i soffan och så bara tittar han upp på mig och säger "-Mamma fiin!"..Han vet hur man siktar för att träffa pilen i hjärtat på mamsen =D

Somnade utan väsen iaf, men vaknar efter drygt 2 tim och börjar att spy..usch usch och bläää..ficka byta en gång i sängen och ner med ungen i badet =) (som tur var hade jag en otroligt duktig hjälpreda=) Sen fick han välling och höll precis på att somna, då kom omgång 2..jippi..stackars liten!! Sen så slutade vi inte upp med det här förän tidigt i morse och efter att alla handdukar och sängkläder var nerspydda. Och som pricken över i:et så vaknar jag med migrän, fyy faan som tur är har jag migrän tabletter som verkar på 1 tim, och tack snälla för att jag fick vila den timmen och att du lekte med honom! Guld värt!

Har precis tagit ut lasagnen ur ugnen och väntar på att båda 2 ska vakna så att vi kan äta =) hungern börjar smyga sig på..

imorn är det möte!! ska bli spännande att se hur det går. Nu är det dags att plocka iordning lite bilder och börja med julklappar =)

pussokram

Frost

Tack för en underbar kväll och sällskap framör Desperate Housewives igår =)

Sovigt dåligt inatt kanske 3 timmar..somnade strax efter 12 och vaknade någon gång vid 3 igen, sen lyckades jag inte somna om förän framåt 6-7 igen för att gå upp vid 8 och starta dagen. Tack och lov var lillen inte lika jobbig igår att få i säng, och inte heller lika jobbig att få på kläderna i morse..Vi hann till och med busa lite idag och glada miner när jag lämnade dagis =) underbart!!

Idag skulle syster ha kommit, men verkar som att hon har fått förhinder tråkigt nog..det var länge sedan vi fick lite tid på tu man hand..kanske kommer det någon engelska att plugga till snart som jag kan hjälpa till med, så att jah  går hit henne ;)

Två jobb som vill ha mig samtidigt. Ett som lockar mer än det andra men med betydligt mindre tydliga arbetstider och veckor, det andra kan jag få svar på idag om exakta dagar och tider men inget jag vill göra för resten av mitt liv..synd synd..står i valet och kvalet om hur jag ska välja men jag väntar på ett avgörande mail som jag hoppas kommer in snart!

har tråkigt och har roat mig med en undersökning ifrån cosmopolitan,prova ni med =) http://www.cosmopolitan.se/egokick/2010/11/11/svara-och-vinn

Möte på fredag med soc då, och fick lite hjälp igår från en expert att punkta upp en lista med saker vi borde ta upp och diskutera. Fick ett mess från pappan igår också, först om att han får sin lägenhet. grattis! äntligen! sen ett till lite senare där han frågar om tiden till möte, är det inte sådanna viktiga möten man skriver upp i almanackan och kommer ihåg. Speciellt om man är så duktig som förälder?!

Känner att det inte är mitt ansvar att berätta det, utan han får antingen komma fel tid eller ringa upp soc och fråga själv. Så kanske dom också kan komma till insikt med att allt kanske inte är som det verkar.

Väntar på att klockan ska bli 2 så att jag får hämta prinsen och sen blir det hemma mys idag =)

pussokram

måndag med regn och slask

usch och fyyy för detta snöregn som fallit från skyn idag..kan man inte beställa minus grader någonstans? =) det vore toppen!!
Hämtade prinsen från dagis idag! Äntligen är han hemma igen =D

Är dock som vanligt när han äntligen är hemma så ska det vara 2 dagar då han slås och vägrar att gå och lägga sig i tid..så nu är det en dags fight om hur man beter sig och en kvällfight till om när det är läggdags och hur rutinerna funkar...jag hoppas att han lär sig snart att det är olika rutiner hos både mamma och pappa..Han har också varit jätte trött på dagis idag.
Soc ringde ju mig i torsdags så nu är det möte på fredag morgon med både mig hans pappa och hans mormor..så får vi se sen vad dett utvecklar sig till..nått bra förhoppningsvis. Men det är så konstigt att domsom  jobbar med planeringar varje dag och dom måste säkerligen planera sitt liv efter arbetstider för att sedan kunna vet hur man ska kunna planera resten av dagen..att dom inte kan ringa min mamma som jobbar heltid, och berätta om det planerade mötet?! Känslan av höga kompetenskrav på Soc Barn och ungdom känns ju inte direkt som hög...och det är en av våra myndigheter som ska tillbringa trygghet..

Försov mig idag också så det blev ingen fika på stan =( synd, för jag saknar er!! Jag joppas verkligen att vi kan tajma in nått till helgen ist...

Ska ta bort min FB och Bilddagbok nu..måste bara spara bilderna på datorn..jag är så trött på folk som lägger sig i och börjar diskutera saker de inte har att göra med och defentift inte har all info till..

Trött på folk i den här staden, som alla verkar vända kappan efter vinden...på återseende till er kan man ju säga..
Jag hoppas verkligen att han får sin lägenhet nu så att jag kan göra mitt till mitt på riktigt och en gång för allal..försöka leta på mig en ny lägenhet också =)

Sov gott!!
pussokram

..söndag..

Tack för en underbar helg allihopa =)...jag är glad att det ordnade sig med lillen också, nu blir han kvar hos pappa tillsa imorn och jag hämtar på dagis =) saknar honom, vill bara att han ska komma heeem !!!

SAW3D..vilken bajs film!!! Dålig 3D och ingen handling..bara slakt..nee usch!! Det var roligare på Dubstepen på krogen ist =) sen bar det av till en vän för att sova!! Tack för att du välkmonar mig in i ditt hem!!!

Nu blir snart dags för potatisgratäng och entrecote och såklart med mycket trevligt sällskap =)

sweet dreams!

pussokram

movie time =)

hallå alla glada =)Han kom och tog Liam, inget tjafs =) toppen!!
Nu är det också bestämt att vi ska byta måndagar ist pga denna helg =)
Dricker lite öl, sen blire bio med SAW 3D!!!
Hemma hos en vän =) toppen, ska bli spännande med filmen, har hört en del bra och del dåligt!
Sen blire nog Silk tror jag =)
pussokram

Ängel

Snart kommer hon som en ängel flygandes...fast slirandes på en cykel ;) haha jag är så glad att du tar dig ut i natten för att ställa upp och inte låter mig sitta här och tyna bort! Jag uppskattar det verkligen, och  i vissa stunder (som nu) visar ödet verkligen vilka vänner som är på riktigt och vilka som är fejk..tack vännen för att du kommer!

Tack för ditt stöd =)

Ja tack snälla min underbara vän för idag. Han bjöd mig på lunch och sällskap hela dagen en en bra bit in på kvällen =) imorn ska vi på bio och se Saw 3D..hahah..wiiie..ska bli mycket spännande =D


Älskar dessa filmer =) dom enda skräck/thriller jag gillar att se! De andra blir jag bara så mörkrädd av..haha...sen ska jag lämna min lilla älskling imorn till sin pappa där han ska vara och mysa i helgen, hoppas jag verkligen! Hatar att se min älskling utan trygghet och stabilitet. Han vet att jag alltid är här och han vet var han har sitt hem, men det borde vara det samma hos pappa..synd nog är det inte det ännu, men som vanligt är jag optemistisk och lever på hoppet om en förbättring!

Hahaha..just de ja den 27/11 blir Stockholm och inspelning av Raw Comedy Club =D ska bli skiiit kul!! Tack för att du frågade om jag ville följa med ;)

Torsdag och 2 veckor sen..

.. saknar LA, vilken underbar stad och så mycket underbara människor =) synd bara att Californien har det så dåligt ekonoiskt nu, annars hade det varit perfekt läge att börja förflytta sig !!

Så var nästa plan i verket för att hålla sams..varannan vecka..jippi..försökt att säga det i snart 8 månader, skönt att det fastnar tillslut. Hur gick det då?? ja det kan man ju undra när jag har min lediga vecka från förra torsdag tills idag, men har redan haft min älsling i 2 nätter?! Att han är hemma gör mig ingenting, men varför är han inte hos pappa?!
Pappa ska ha fixa nya dgistimmar med inte gjort det så för att inte skapa irritation på dagis så frågade han mig om jag kunde ställe upp och hämta vid 14.00 och sen möta honom vid 16.30 ist efter skolan. Och han brukar ju inte be mig om hjälp så jag tänkte att det måste vara sista utvägen och det är klart att jag ställer upp, har inte gjort annat hela tiden. Så länge man slipper höra hur ful, äcklig och misslyckad man är och sen mellan varven också höra att man är saknad och älskad..lite förvirrande jag vet, jag tycker också det =) Så i tisdags kom ju då snön =) underbara snö =) och alla är ju då lika chockade varje år att den verkligen kommer, så olyckan är ju framme igen..Vi pratar i telefonen och bestämmer lite senare än tänkt pga av snöstorm och sena bussar, jag klär på lillen och går ner till porten, måste poängtera, att jag också sagt att jag inte går ut mer idag i detta väder, vi väntar i ca 30 min..eftersom min tele blev kvar uppe så kan jag inte säga exakta tiden..men ca 30 min iaf men ingen kom förutom resten av huset som ska in och ut då såklart...så när jag kommer upp har jag fått meddelande så jag ringer upp och får utskällning för att har stått vid bussenhållsplatsen och väntat och gått mellan två hållplatser säger han först, sen kom nästa historia då han tydligen också varit ända fram till min port..där vi har väntat på pappa..skumt..och han säger att jag inte varit där och han har dessutom väntat där minst 5 min.. det går inte ihop för med hissen upp tar det 2 min och det första jag gjorde var att ringa, men då skiter han i att hämta honom och hoppar på bussen tillbaka till sin mamma ist..som sedan skickar meddelande till mig och säger att jag är dum i huvudet och jag verkar inte alls fattat att bussarna är sena..så, så mycket för han och hans hela historier eftersom jag redan visste att bussen var sen..jag ringer upp henne och ifrågar sätter vad fan hon håller på med och varför hon ens lägger sig i saker hon inte har att göra med?! Hon kallar mig äcklig och ful och dumhuvudet..bra förebild farmor =) Jag frågar varför hon inte har ställt upp denna vecka på sin son och sitt barnbarn när hon ändå bara är hemma hela dagarna..och svaret blev att hon får ju inte hämta på dagis..bara det att har man lite framförhållning och visar upp sig på dagis innan så får man visste hämta, men då kom det ju också fram att han inte ens bett om hjälp..Jag är snäll och ställer upp och får bara skit tillbaka, men medan jag pratade med hans mamma kom han fram och tog över luren..Jag sa då att jag orkar inte det här och det här är inte vad man kallar varannan vecka..så jag säger att vi ska åka ner till fam.rätten ocj skriva kontrakt på  varnnan vecka och missköter man går automatiskt vårdnaden över på den andra så är det färdigt diskuterat..men det vill han inte..och då frågar jag varför, han säger ju att han är så bra så vad har han att oroa sig över?! men då sa han själv att han vet att han skitit i mycket saker som han lovat..och han pratar dessutom med sin mamma och ber henne hålla sig undan och att hon inte ska lägga sig i...tack för den iaf! Så nu har han iaf sagt att han ska ta helgen för att få in de sista två dagarna denna vecka..och även sagt att han uppskattar min hjälp och han förstår att det inte blev rätt! jag hoppas verkligen att han menar på ett riktigt samarbete denna gång..för lillens skull!!han mår inte bra av att hatta fram och tillbaka som en jojo...
imorn ska han ha fotografering på dagis hlav 9 =) det ska bli skoj!! Jag hoppas verkligen nu också att hans pappa får sin lägenhet som han pratat om så att han kan få sitt hem med mamma och sitt hem med pappa där han vet sin plats och där han vet var han har sina leksaker och sovplats!!!!

Om man inte har nått att dölja, varför har soc bara fått in ett provsvar ifrån honom?? Jag har försökt att nå soc om ett nytt möta och för att se vad som händer men dom ringer varken mig eller honom..har försökt att nå dom sedan jag kom hem men ingen jävel ringer upp..vad håller dom på med??hur får dom beté sig egentligen??

och nu är det också bestämt att julaftonsdag ska han vara med mig och även på nyår =D Då ska jag och min prins på trerätters hos en underbar vän, med några fler underbara människor =) det ska bli spännande!!

och vecka 48 har jag några nya nätter på jobbet..lovley =D och sen 49-51 ska jag jobba på ett kontor och föra in inventeringslistor i systemet !!! =) tack ammas underbara vän för hjälpen med jobb!!!

Nu måste jag kuuuta in i duschen, för snart kommer en riktigt godbit och hämtar mig för lunch på stan innan det är dags att hämta på dagis igen =)

pussokram

Gossip Girl



Sett Season 4, episode 7 idag =)

En kanon serie!!


Händelserikt.

Ja, händelserikt är nog det rätta ordet på min resan =)
Den har varit underbar och lärorik. Jag lyckades faktiskt en kväll att ta mig ut på krogen och hitta trevliga människor som fick mig att haka på en underbart rolig efterfest. Så mycket trevliga människor, min uppfattning om iaf dom staterna jag var i så är ALLA människor jätte trevliga. Alla säger hej, alla tackar, och när du kommer ini en butik finns det personal som vill serva dig, som vill hjälpa dig, som vill ha ordning och reda. Hur kan Sverige som ska vara så likt USA i allt jämt, ha det så "trashit" överallt. hur kan vi ha så dålig attityd och arbetsmoral? Vad är det som saknas från våra arbetsgivare idag som gör att de anställda inte vill ge full service åt företaget man är anställd av? Jag tror att svaret är morot, om man ger sina medarbetare rätt löner, bra kritik och kanske kan bjuda lite på vinsten av företagen så pushar man sitt team att vilja ge service. Men hur har Sveriget kunna bli ett så negativt och otrevligt land? Vad har hänt, eller har svenskar alltid varit så bittra och haft så dålig service inriktning? Efter min resa uppfattar jag nu Sverige och svenskar som otrevliga och bittra. Alla snackar skit om andra istället för att se till att man gör det man vill med livet, blir nöjd med sig själv så att man kan prata om sig själv istället för att hela tiden klandra andra och gotta sig i deras missär??
Varför blir man glad över att se andra olyckliga??

Jag hade iaf en toppen resa med min familj och är mer än lycklig för att jag fick följa =)
Jag träffade också en healare på planet hem, mycket intressant..jag hat alltid velat bli healad men alltid vänta på att det ska komma till mig, och precis när jag börjar ge upp hoppet så sitter den här trevliga tjejen från Stockholm bredvid mig. Vi börjar prata lite löst och kommer ganska snabbt in på hur man tänker och tycker om livet och mycket sånt. Hon introducerar mig till PointZero-staven =) Tack och lov för det för jag hade ingen aning om vad som väntade när jag kom hem. Ska till henne i Stockholm på söndag em/kväll och få mera info angående denna mystiska healingstav, som är till för att du ska kunna heala dig själv. Det är världens första produkt som ligger på 0 frekvenser. Allt annat man mäter, vatten och luft tec så innehåller det alltid någon mätbar frekvens. Nu har man alltså hitta något som man lyckats göra i 0 frekvens, den är inte mätbar. Precis som allt liv kommer ifrån från början, det måste ju vara 0 som är starten för att kunna fortsätta. Det var så våran planet kom till och runt omkring den. Våra celler i kroppen var noll innan dom började byggas upp och skapa liv. Så den här staven gör alltså bara det enda enklaste, påminner våra celler om nollpunkten. En påminnelse som talar om för våra celler om deras uppkomst. Något som påminner våra celer var de kommer ifrån och ger dom mer energi för att fortsätta. Det ska bli spännande och se om jag är lika övertalad efter söndagens möte ;)

Hem kommer då till en ännu större idiot än när jag åkte, han har laddat sina batterier med ännu mera ork för att göra mig illa. Han har redan anmält mig till soc, vad mer är han ute efter? Varför fortsätta sparka på den som ligger?Vad får han ut av det? Kanske någon sjuk form av tillfredställelse, jag vet inte. Men någon av mina vänner är arg på mig på ett eller annat sätt då den personen har baktalat mig inför Sam, berättat om vissa saker som bara de få närmsta jag har vet om och dessutom hittat på massa skit för att jävlas med mig.. eller nått? jag fattar inte, och den människan törs inte stå till svars för vad den gjort mot mig. Men jag skulle helst av allt vilja veta varför? Riktiga vänner ska väl ändå kunna vara ärlig om sin lycka lika mycket som sin olycka och besvikelse??
Jag vill veta vem det är..För nu kräver pappan pengar av mig från på underhåll och barnbidrag, som han inte ska ha! Det från underhålssstödet ska han själv dra av med hjälp av papper från F-kassan så att jag får mindre pengar, det är ju inte så att F-kassan ger honom det! Och barnbidraget ska gå till kläder, tandborste, schampoo etc etc vad har han köpt?? Ingenting, inte ens vinterskor som jag bad honom om redan i slutet på augusti. varför ska han ha det när jag betalar vårat gemensamma barns dagis, försäkring, kläder, you name it!!! och när jag talade om det för honom så vägrar han att lämna tillbaka 14 dagars kläder med extra kläder som jag skickade med för att han inte har några kläder där alls!! Jag har bett om dom men får dom inte om inte jag ger honom pengar?! Vem är han och säga vad?!
Det första han gjorde på torsdagen när jag landade var att skriva till mamma, att han skulle hämta bebisen från dagis och möta mig för att han skulle ha pengar direkt jag landade. "Hon bråkar jämt när jag ska ha pengar av henne, så det bästa är helt enkelt att göra ett utbyte!" Alltså att om jag vill träffa mitt barn ska jag ge honom pengar, mamma ringer soc och berättar och det enda dom gör r att försvarar honom och säger att det var ju inte alls utpressning han menade. Hur kan man misstolka hans uttryck och ordval på smset??
Dom kan inte ens få jobba på det här sättet, jag har försökt att få kontakt med dom nu i 2 dagar men det är ingen som ringer upp mig?! Hur får dom egentligen beté sig?? Om någon känner att dom kan lagar kring detta bättre än mig, snälla hjälp mig!! Hur ska jag kunna besegra hans idioti om inte ens systemet hjälper mig??
Jag messad honom i lördags och skrev att ska vi ha varanan vecka så blir ju då nu på torsdag en bra dag, får då har jag haft prinsen en vecka och så lämnar jag på dagis på morgonen och han hämtar och tvärt om veckan därpå..jag skickade det som en fråga och fick inget svar. Idag ringde han igen och kallade mig idiot, och jag är dum i huvudet och om jag inte ger han pengarna så får jag inte kläderna. Det är mesta dels grejer i den väskan från min familj som vi tillsammans gett honom på hans 2 års dag, inklusive en höstjacka som min mamma betalade för 300-400kr. Han vägrar och det är ju inte jag som blir lidande fast det är mig han vill illa, det är ju våran gemensamma son som står utan jacka!! 
Och sedan skickar han nu under em/kvällen ett meddelande och frågar varför "VI" måste bråka om allt, och att det skulle ju vara så mycket lättare om vi bara kunde komma överrens. Han måste vara psyktiskt sjuuk!! Det är ju han som hotar mig, det är han som drar in soc och säger att jag ska passa mig för honom då jag inte vet vad han är kapabel till att förstöra i mitt liv..det är ju han som hela tiden driver på mig, ringer med glåpord och hämtar eller lämnar inte som han ska, som vi tillsammans kommit överrens om..grrr..
Vad ska jag ta mig till?

OjOj så nu, att det blev visst lite mer text än planert..hoppas att du inte somnade påvägen ner ;)

Sov gott! Glöm inte att visa respekt och kärlek till din omgivning!!

pussokram 

RSS 2.0