torsdag redan

shit vad denna vecka bara flög iväg! Galet fort...Ficka jobba lite igår kväll, tack och lov det behövs!! Imorn ska han till pappa igen..vad ska man hitta på i helgen..blir nog lite ut och vandra, har ju inga busspengar så det får bli en hurtig helg för att besöka vännerna  =)
Det var länge sen jag var iväg och hälsade på några av dem så lika bra att passa på medan man är ensam så att man slipper ut och gå så långt med lillen..blir bara kallt och sent för honom..
Måste ringa hans Dr också och kolla om det är nattskräck min lille har eller om det bara är massa förvirring och intryck som gör honom så här..idag fick han vara hemma med mamma..han blev jätte lycklig för att slippa gå ut.. =)

Min gos =D

Söker ny lägenhet också för fullt..måste hitta mitt hem..vill egentligen ta mig från stan, men valde att skaffa barn med någon som det inte gick så bra med..och jag skulle aldrig flytta i egosyfte och ta ifrån honom hans pappa..men en vacker dag så kommer vi komma iväg till vackrare breddgrader..på ett eller annat sätt =)

Åh just det jag har börjat se en ny serie..Pretty little liars, mycket bra än så länge..har sett ungefär halva första säsongen..gillar starkt!

Fick ett mail också..hmm...vet inte vad jag ska säga egentligen...verkar som att du ändå inte förstår, eller kanske vill du inte bara lyssna på mig..vill man att en förändring ska ske till det bättre måste man ha tålamod och inga utbrott..ingenting förändras på en dag eller en natt för den delen..och vissa skador kanske aldrig går att reparera..Jag försökte förklara i likhet med ett frö..vill man ha en vacker blomma som står sig måsta man sköta den med ömhet respekt och kärlek..Samma lika med relationer vi har till människor, när du träffar en ny vän eller kärlek..sår man ett frö..man startar en relation, där man för att behålla den måste visa ömhet kärlek och respekt..vet inte hur jag ska förklara riktigt..kanske någon förstår mig??!!
Ärlighet, framför allt för sig själv och vem man är...

Må bäst =)

pussokram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0